Home » Клюки » Галена се сбогува с „Гласът” след гафа със Соня
Галена се сбогува с „Гласът” след гафа със Соня

Галена се сбогува с „Гласът” след гафа със Соня

Фолк звездата Галена се сбогува с „Гласът на България” след гафа със сгрешения номер за гласуване в полза за нейната състезателка Соня Михайлова. Треньорката не разкри мотивите си да скъса с предаването. Тя обаче сподели плановете си за нов голям проект.

Галена обяви, че напуска „Гласът” с емоционална публикация в социалните мрежи вечерта след големия финал на деветия сезон на шоуто. Тя сподели добри думи за екипа и за своите колеги в треньорското четворка – Дара, Любо Киров и Иван Лечев.

Ето какво написа певицата:

„Гласът на България” е вълнуваща емоция. За мен беше истинско удоволствие да се докосна до таланта на всички участници от последните два сезона, да работя с невероятния екип, който прави предаването, да споделя всичко това с моите любими Дара, Любо и г-н Лечев. Благодаря им за смеха, за сълзите, за музиката!

Аз изпълних своята мисия – на сцената да звучат повече от нашите прекрасни български песни! Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект. Отбор „Галена” завинаги ще остане в сърцето ми! Даре, Жаки, честита победа!”

Първата, която реагира на тази публикация, беше Дара – тя пусна сърчице на своята вече бивша колежка. Последваха коментари от фенове на Галена, част от които я обявиха за най-компетентната представителка на лекия жанр, която е била треньор в предаването на Би Ти Ви. Много почитатели я хвалят за златистата й рокля на финала на шоуто, а други й пожелават успех в следващия проект.

Не липсват съмнения, че звездата е обидена след гафа на водещия Иван Тишев, който съобщи в шоуто номера за подкрепа на Жаклин Таракчи вместо този на нейната фаворитка за победата – Соня. Това до голяма степен лиши народната певица от шансове да стигне до финала.

Какъв е обаче този нов проект, за който изпълнителката съобщава?

Много хора заподозряха, че тя може да е получила сочна оферта от шоу на конкурентната Нова тв, заради която напуска Би Ти Ви. През пролетта в Нова най-вероятно ще бъде излъчен пореден касов проект на Маги Халваджиян. Засега се спекулира дали това ще е ново издание на „Като две капки вода”, или на „Маскираният певец”.

Галена би стояла добре и в двете предавания – както като участничка, така и като част от журито, макар че продуцентът по принцип е по-близък с нейната най-голяма конкурентка Преслава. Все пак не е изключено да е решил да поднови състава в своите предавания, който от години е константна величина.

Възможно е звездата от Смядово да влиза и в напълно нов формат, за който все още не е обявено официално. Но не е изключено и проектът, за който споменава, да е просто нова песен или дори албум, тъй като феновете й споделят, че от половин година не са чували нищо ново от нея.

Галена би могла да планира и турне в концертни зали, вместо да пее само по кръчми, както досега. Към момента, ако се изключи Глория, никой изпълнител в нейния жанр не може да се похвали с такива изяви. Певицата от Смядово обаче е амбициозна и най-вероятно има желание да стъпи на по-високо ниво в професията, сменяйки сцените в клубовете с истински концертни сцени.

Всъщност напускането й не е изненадващо. Още миналата година се говореше, че тя обмисля да прекрати участието си в „Гласът на България”.

Самата певица призна в интервю за Би Ти Ви, че договорът й е стоял в нейната кола със седмици, преди да го подпише. Може да е искала по-висок хонорар, или по-добро представяне в шоуто. Всичко е в сферата на догадките, докато самата Галена реши да хвърли повече светлина по темата.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар