Home » Скандално » „Възраждане“: От днес нататък ние не признаваме това правителство. То слугува на Америка, не на България!
"Възраждане": От днес нататък ние не признаваме това правителство. То слугува на Америка не на България!

„Възраждане“: От днес нататък ние не признаваме това правителство. То слугува на Америка, не на България!

НС даде мандат на правителството за оказване на военно-техническа помощ на Украйна. След гласуването „Възраждане“ дадоха изявление пред медиите.

„Току що видяхте статуквото в България. Една българска организация – „Възраждане“ и 6 американски, турски и каквото се сетите, но не и български. Това делегитимира НС. Тези хора, които гласуваха демаскираха себе си като чуждестранен слугинаж. От днес нататък ние не признаваме това правителство.

Това правителство не представлява другиго, освен американското посолство. Ще направим всичко възможно да блокираме дейността на правителството. Призоваваме за протести и блокади на всички институции – военни заводи, парламент и т.н. Тези хора, които ни управляват няма да се спрат да ни докарат до война с Русия. Или ние ще унищожим това правителство или то ще унищожи всички“, каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Това правителство иска война. Нека бъдат гласувани тези предложения. Щом правителството иска тази война, то ще я получи. Ние, българите, ще му я дадем“, закани се от парламентарната трибуна лидерът на партията Костадин Костадинов.

„Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече представлява другиго. Вече няма спор, че страната ни не се управлява от българско правителство, а от нещо, което повече напомня на екстремистка групировка с участието на бивши чужди граждани“, заяви в декларация от името на групата Костадинов.

Той посочи, че само за няколко месеца цената на тока за бизнеса е задушила всяко производство, инфлацията е достигнала официалните 12%, но реално надхвърля 30%, а цената на газа ще се вдигне поне с 30%. Затова Костадинов заключи, че кабинетът обслужва чужди, а не български интереси.

„Конфликтът в Украйна доведе до санкции, които ние плащаме, защото никой не се съмнява, че скоро представителите на екстремистката групировка, известни като българско правителство, или ще бъдат изнесени с американски самолети, или ще се снимат в бункери“, предупреди лидерът на „Възраждане“, като добави, че в същото време българските граждани ще останат тук като мишена.

Той изрази недоволство, че правителството е поканило в страната „чужди граждани и им осигури по-добри условия“, отколкото на пенсионери, хора с увреждания и самотни родители.

„Гостите, поканени от екстремистката групировка, се оказаха с повече права от домакина, а в страната ни започна да се вее чужд флаг, флагът на госта, на чужда държава“, заяви Костадинов.

Той припомни, че с развяването на чуждия украински флаг на наши институции ние сами, доброволно, се обявяваме за окупирани, като направи сравнение с руснаците, които забиват руското знаме на превзетите в Украйна територии.

„Това означава, че страната ни е окупирана. Нашата държава в момента е окупирана от чужди войски, които нарастват всеки ден. Скоро ще се изравни броят им с броя на българските войски“, прогнозира още Костадинов.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар