Home » Life Story » Всички сочат с пръст детето, родено с лице на баба – ето как изглежда на 24 години (Снимки)
Всички сочат с пръст детето родено с лице на баба - ето как изглежда на 24 години (Снимки)

Всички сочат с пръст детето, родено с лице на баба – ето как изглежда на 24 години (Снимки)

Външният вид в съвременното общество е издигнат на пиедестал – отвсякъде ни заливат реклами и снимки на красиви жени и мъже, в социалните мрежи всички използваме филтри, за да изглеждаме по-млади и привлекателни, възрастта е решаващ фактор и при търсене на нова работа.

В свят като този не е чудно, че едно по-различно изглеждащо дете ще бъде обект на вечен присмех и сочене с пръст.

Това е историята на Катя – родена в най-обикновено руско семейство, но с много рядка болест – тежкия синдром на преждевременно стареене.

Преди 24 години Ирина става майка на момиченце.

Тя обаче веднага забелязва бръчките по лицето на дъщеричката си, които не са характерни за бебетата.

бебе старица

Детето започва да старее от ден на ден. Нови бръчки постоянно се появяват пред очите му. Лекарите веднага поставят тежката диагноза „прогерия” и казват на родителите, че детето няма функциониращ черен дроб. Бащата не издържа на тази новина и решава да изостави семейството си.

„Не мога да я гледам повече” е последното нещо, което той казва на съпругата си.

Ирина решава да даде на Катя спокойно и щастливо детство на всяка цена и да живее всеки ден, сякаш й е последен.

Въпреки прогнозите на лекарите, Катя продължава да расте. За съжаление с всяка година тя търпи обидите на връстниците си.

„Бабо, защо носиш къса пола?”, или „Като си баба, защо се преструваш на дете?”.

жена старица

Всеки път, когато тя чува такива неща за себе си, Катя плаче горчиво. Децата в днешно време могат да бъдат много жестоки.

Все пак момичето решава да завладее всички не с външния си вид, а с ума си. В крайна сметка според нея най-важното нещо у човек е душата му.

жена с лице на старица

Катя се научава да приема себе си и да се обича. Тогава хората й отговарят по същия начин, а тази, които все пак й се подиграват, са укорявани от обществото.

Помислете само – в света има едва 20 души като Катя. Ведростта й обаче дава надежда на всеки, който е увреден като нея. След няколко години тя среща и любовта на живота си, с когото решили да вдигнат сватба.

Катя сватба

Двамата се срещнали по напълно неочакван начин. Единият набрал номера на другия случайно. Те започнали да си разговарят и след време се чували всеки ден. В един момент решили да се видят и въпреки опасенията на момичето, че няма да бъде приета заради външния си вид, любовта пламнала помежду им. В деня на сватбата Катя била най-щастливата булка.

Катя

Не след дълго двойката оповестила, че чака бебе. У тях се породили страхове, че детето може да има същата патология като Катрин, но след 9 месеца видели, че имат напълно здрав и красив син. За съжаление второто дете на двойката се родило със същата патология като майката. Това сринало психически бащата, който не искал да признае детето, започнал да пие и да посяга на съпругата си.

семейство синове

Катя не издържала и се развела с мъжа си.

През 2011 година Катя влиза в риалити, където й правят пластична операция, това обаче не решило проблема й.

пластична операция

Въпреки това жената не се обезкуражава и се опитва да живее в мир със себе си. В момента Катя работи в стабилна фирма и издържа семейството си.

Източник: За Жената

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 4.5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар