Home » Скандално » Волгин: Слави може да изчезне напълно, ако не избере нормалността на БСП
Волгин: Слави може да изчезне напълно ако не избере нормалността на БСП

Волгин: Слави може да изчезне напълно, ако не избере нормалността на БСП

Журналистът от БНР Петър Волгин призова Слави Трифонов да се обърне към БСП, тъй като въпросната партия изповядва нормалност, по неговите думи.

“Ако партията на Слави Трифонов не избере нормалността, която изповядва БСП , може да претърпи фиаско и да изчезне много бързо. Радостното все пак е, че в България има и партии, които защитават нормалността. От представените в парламента политически формации такава, безспорно, е БСП.

В това има известен парадокс, защото посестримите на социалистите в Европа отдавна са затънали в тресавището на либералните ексцесии няма вероятност да се измъкнат някога оттам. Нашите социалисти се държат много по-достойно.

Въпреки страхотния външен натиск БСП твърдо се противопостави на Истанбулската конвенция и така показа, че нормалността за нея е по-важна от наднационалните директиви”, коментира журналистът, цитиран от “Факти”.

“Естествено, най-важният въпрос е на коя страна ще застане първата политическа сила „Има такъв народ“. Дали ще прегърне господстващата либерална идеология с нейния акцент върху мултикултурализма, третия пол, борбата срещу измисленото „бяло превъзходство“ и политическата коректност, което е днешното име на цензурата, или, напротив, ще предпочете нормалността, уважението към националните традиции и история, защитата на държавата. Засега нямаме ясен отговор на този въпрос, а изказвания на представители на ИТН дават основания тя да бъде пращана както в единия, така и в други лагер.

Обаче има един лакмус, който е много показателен за същността на тази формация. Става дума за отношението на представителите на либералния мейнстрийм към нея. Не може да не сте забелязали, че либералите – имам предвид не само политиците, но и всевъзможни коментатори, политолози, режисьори, аниматори – не могат да понасят „Има такъв народ“.

То не са изобличителни статии, не са гневни статуси във фейсбук, не са прочувствени тиради по телевизиите. Целта на тези изблици е да бъде представена „Има такъв народ“ като някакво чудовище, което си е поставило за цел да унищожи нашия прекрасен нов свят. И това не е случайна омраза. Логична е, заяви още той.

Либералите усещат, че ИТН е точно обратното на всичко, което проповядват, и, съответно, е заплаха за тяхното господство. Да, ние не можем да кажем в каква точно посока как ще се развие тази партия. Обаче едно е сигурно. Ако „Има такъв народ“ иска да има сериозно политическо бъдеще, тя трябва да избере страната на нормалността, да защитава националното и обикновените хора, а не елитите. Ако тръгне по пътя на либералните измишльотини, животът на ИТН ще бъде много по-кратък от очакваното”, каза още Петър Волгин.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар