Home » Клюки » Виктор Стоянов с емоционално видео! Съжалява ли за това, което се случи в „Ергенът“?
Виктор Стоянов с емоционално видео! Съжалява ли за това което се случи в "Ергенът"?

Виктор Стоянов с емоционално видео! Съжалява ли за това, което се случи в „Ергенът“?

Ергенът на България – Виктор Стоянов качи емоционално видео в социалната мрежа Instagram вчера, видя Novini.0.bg.

На него той се концентрира върху станалото в последния епизод на „Ергенът“, а именно – скандалът между Виктория Капитонова и Александра, в който рускинята заля психоложката с вода след множество обиди.

„Вчерашните негативни емоции ме върнаха в един много горчив за мен момент. Гледайки отстрани и имайки вече пълната информация виждам каква огромна грешка съм допуснал. Сгреших, като се примирих, че не получих повече детайли в моето отсъствие по време на коктейла и това доведе до сериозни последствия“, казва Виктор във видеото и допълва, че се разкайва за случилото се.

„На това се казва: „след дъжд качулка“. Пропуснат шанс за доказване на мъжество, справедливост, емпатия, национално достойнство и ред други качества, които Виктор не притежава. Никой не е очаквал да стигне до олтара с която и да е. Но не очаквахме такава жестокост към Алекс, която уж харесваше и пред която изрече толкова нежни слова, а се оказа,че ѝ заби нож в гърба.

Не очаквахме да предпочете тази агресивна рускиня, която безброй пъти нарече Алекс „психопат“ пред очите му и той не се опита да я спре. Напротив, възнагради я затова с роза. Това е обида за нас, зрителите, за нас българите. Тоест, Ергенът се оказа спукан балон, измислен,фалшив герой, от който вече ми се повръща.

Предаде Алекс,предаде България! Ненавиждам предателите“, коментира от своя страна разгневена зрителка под видеото.

„Ей мишок такъв, ти и всички останали унижихте един човек, без да ви мигне окото, че този човек има близки и как се чувстват родителите му. Дано един ден да се отнесат с твой близък по същия начин“, коментира друг фен на предаването.

Източник: Пловдив 24

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар