Home » Life Story » Вижте какво се случи с децата на фолк дивата Румяна 22 години след смъртта й
Вижте какво се случи с децата на фолк дивата Румяна 22 години след смъртта й

Вижте какво се случи с децата на фолк дивата Румяна 22 години след смъртта й

Децата на фолк певицата Румяна пораснаха без нея. На 30 юли тази година се навършват 22 години от смъртта на певицата, която загина в нелепа катастрофа.

Изпълнителката си отиде от този свят съвсем млада — едва на Христова възраст.

Тежък инцидент отне живота й на километър от село Блатец, Сливенско. 34-годишната звезда почина намясто. Виновен за катастрофата беше шофьорът на певицата и неин интимен приятел Любо. Младежът предприел неправилно изпреварване с несъобразена скорост и при навлизане в лентата за насрещно движение се блъснал в буса.Децата й Илиян – тогава на 12, и Марияна пострадаха тежко. Момченцето – с опасност за живота, след тежка мозъчна травма. Две операции претърпя и момиченцето.

Любовникът Любо също прескача трапа, но единствената му травма е фрактура на долните крайници. Той скърби за Румяна и гласно се вайка като виновник за смъртта й. Дава обет, че ще се грижи за децата на любимата си. Мнозина роднини, приятели и колеги на певицата от славните й дни също си изплакаха очите на погребението й и се заклеха пред гроба й, че ще се грижат за децата. Уви, малко от обещанията са изпълнени.

Днес, мнозина още помнят изпълнителката, докато други се чудят какво се случи с децата на Румяна. Ранната смърт на певицата ги остави невръстни, а грижата за тях тогава пое приятелката й Диана, която днес има собствен бизнес.

Синът и дъщерята на Румяна са от брака й с Руси Андролов, но съпрузите са разведени, като се случва трагедията. 22 години след смъртта й, децата й живеят в Бургас и се развиват в областта на музиката.

Синът й Илиян е на 33 и през 2011 година се ожени за приятелката си Адриана. Той свири на клавир, а сестра му е наследила гласовите данни на майка им, пише списание „Love Style“.

30-годишната Мариана завърши музикалното училище в Котел и вече се изявява като певица. От 2014 година тя също е обвързана, а приятелят й се казва Стилиян.

Младата звезда не крие, че иска да възроди някои от емблематичните песни на майка си. Тя продължава да записва и свои авторски парчета, вярвайки, че майка й я закриля отгоре.

Източник: Магазина за Новини

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 5 Средна оценка: 4.4]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар