Home » Скандално » Васил Найденов изригна: За украинците има пари, работа и места в детските градини, а за българите?
Васил Найденов изригна: За украинците има пари работа и места в детските градини а за българите?

Васил Найденов изригна: За украинците има пари, работа и места в детските градини, а за българите?

Певец №1 на България вече три десетилетия, Васил Найденов, не крие, че на изборите миналата есен е гласувал за настоящия кабинет. Но с днешна дата има някои забележки към управлението на Кирил Петков.

Така например, изпълнителят на вечния шлагер „Телефонна любов“ не одобрява някои действия на правителството относно политиката им към бежанците от Украйна.

„Оказа се, че за украинските бежанци има пари, работа и прием в детските градини. Можело значи. А защо за българските деца нямаше място в яслите?

Задавам този въпрос при цялото ми уважение към бягащите от войната граждани на Украйна. Разбира се, че не тях трябва да им се помогне, но нека сме добри и за народа си„, отсече Найденов пред столичен седмичник.

„Гласувах за този министър-председател и правителството, но не знам доколко са информирани и знаят ли изобщо за проблемите. Те са на върха и е добре да бъдат запознати с трудностите, които срещат обикновените хора„, добави звездният изпълнител.

Той коментира и войната в Украйна.

„Защо тези, които създадоха напрежението и войната, не хванат по една пушка? Нали главатарят трябва да бъде отпред? 17-18-годишни момчета се бият, а на фронта ги няма „мислителите“ с войнстващите идеологии.

Жалко е, че виновниците за случващото се в Украйна първи ще се скрият в бункерите. Хората нямат какво да ядат, а някои дават милиарди за военни действия и за да задоволят болезнените си амбиции. Не съм краен, но такива бих ги изправил до стената. И да се стреля безразборно към тях, все ще се уцели“, гневен е Кеца.

Източник: News2

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 3]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар