Home » Свят » Ванга за 22.12.2022: „Ще се топлим на слънцето, но върху слънцето ще падне черна сянка. Всички трябва да се страхуват от Големия брат“
Ванга за 22.12.2022: „Ще се топлим на слънцето но върху слънцето ще падне черна сянка. Всички трябва да се страхуват от Големия брат"

Ванга за 22.12.2022: „Ще се топлим на слънцето, но върху слънцето ще падне черна сянка. Всички трябва да се страхуват от Големия брат“

Ванга е известна със своите предсказания, които винаги се сбъдват. Затова българската ясновидката и нейните пророчества са известни по цял свят. За да стигнат до нея, хората се редели на огромни опашки, включително висшестоящи членове на Партията.

Всички искали да знаят какво им е подготвила съдбата. Но Ванга се е занимавала не само с лични прогнози. Тя също така охотно говори за бъдещето на целия свят и отделните държави.

Ясновидката винаги е говорила за Русия по положителен начин, отбелязвайки, че я очаква голямо бъдеще. Вярно е, че за да го постигне, страната ще трябва да премине през редица изпитания.

Сега руски медии припомниха отдавна известно пророчество на Ванга за датата 22 декември, като твърдят, че то се отнася именно за 2022 година:

Съдбоносната дата за жителите на планетата ще бъде 22 декември 2022 г.

„Големият брат идва. Целият свят трябва да се страхува от него, тъй като тази сила ще помете всички от пътя си, “ – казва навремето ясновидката.

Мнозина смятат, че под „големия брат“ Ванга е имала предвид Русия. Също така в прогнозите те виждат намеци за държави като Румъния, Унгария и Полша, които „не искат да дадат това, което не им принадлежи“.

Освен това Ванга е казала, че на 22 декември ще се случи катаклизъм.

„Ще се топлим на слънцето, но върху слънцето ще падне черна сянка“. Ужасна катастрофа ще застигне човечеството, отнемайки живота на много хора, гласят думите на гадателката.

Не е известно с какво ще бъде свързано това, но тази „красива“ дата може да носи много трудни проблеми и последствия за хората.

За съжаление не само краят на тази година ще бъде труден. Трудностите ще преминат и през 2023 г., но ще има моменти, когато хората ще могат да издишат малко и да се върнат към стария си живот – без конфликти и значителни проблеми според прогнозите на повечето съвременни астролози.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар