Home » Свят » Буквално излязъл от най-мокрите женски сънища! 28-годишен италианец спечели женските сърца за една нощ (Снимки)
Буквално излязъл от най-мокрите женски сънища! 28-годишен италианец спечели женските сърца за една нощ (Снимки)

Буквално излязъл от най-мокрите женски сънища! 28-годишен италианец спечели женските сърца за една нощ (Снимки)

Дългоочакваното продължение на „365 дни“, полско-италиански еротичен трилър, който направи невероятен „бум“ през 2020 г., пристигна на 27 април.

Въпреки средната актьорска игра и сценарий, проблемния сюжет, който романтизира пленничеството и многобройните критики, това филмово постижение се превърна в сензация и намери път към сърцата на публиката.

Повечето смятат, че заслугата за това е на главния актьор във филма – италианецът Микеле Мороне, която спечели дамите с ефектния си външен вид, красиво тяло и мистериозна енергия. Но във втората част на филма Мороне получи „подкрепление“ от колега, който сериозно заплашва да му грабне под носа титлата “ най-желан мъж в Европа „.

А именно към екипа на филма се присъедини моделът Симоне Сузина, който в продължението играе образа на Начо, гангстер и дългогодишен враг на персонажа на Микеле, и точно като него този италианец е буквално неустоим.

Краси го изваяно тяло, силни мускули, красиво лице и невероятно сини очи, а за цялостното впечатление допринася и фактът, че има страхотен моден стил.

Симоне Сузина тяло

Кой е Симоне Сузина?

Това е 28-годишен италиански модел, за когото това е първият му актьорски ангажимент. Но във водите на моделството той е много известен и търсен от години, а за него „наддават“ марки като „Армани“ и „Долче и Габана“. Изключително популярен е и в Instagram – следят го над 1,4 милиона души. Сузина стана известен на широката публика през 2017 г., когато се появи в италианското риалити шоу „L’isola dei famosi“.

Симоне Сузина модел

От 2016 до 2018 г. Сузина имаше връзка с венецуелския модел Мариана Родригес, а след това „отплава“ в кратък романс с модела Ана Моха.

Симоне Сузина мускули

Едно е сигурно – рядко жена остава безразлична към Симоне, за което свидетелстват хилядите коментари в социалните мрежи.

Италиански модел

„Буквално не съм и сънувала, че има такъв мъж“, „Доживях да видя лицето ти“, „Като излязъл от най-мокрите женски сънища “, „Най-красивият италианец“ са част от коментарите.

Симоне красота

Съгласни ли сте с тях?

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар