Home » България » Брутално отмъщение! Шофьорка: Такава простотия има само у нас!
Брутално отмъщение! Шофьорка: Такава простотия има само у нас!

Брутално отмъщение! Шофьорка: Такава простотия има само у нас!

„Нагледен пример на простотия, която само в нашата страна може да се види!

Спирам на място, на което не преча на никого! Спирам там, защото няма къде другаде. Трудно се намира място вечер. Нямам собствен гараж, плащам си редовно данъците, не си изхвърлям боклука през прозореца или до кофата за боклук. Паркинг около нас няма. Но на някой зверски преча!!???

Имам една кола в семейството и е паркирана там /ако не намеря другаде място/ само вечер. Нямам думи за пореден път! Много, много лошотия има.

Сега очаквам да ми надупчват гумите и да надерат колата….има и нещо положително- става ясно, че този собственик на домашен любимец си носи пликчета, които надявам се, използва по предназначение, освен да маже по колите изходното от кученцето му“.

Това пише ядосана столичанка във Фейсбук, научи Novini.0.bg.

Проблемите със спирането в столицата явно стават все по-големи, а отмъщенията – доста по-неприятни и грозни. Снимката е публикувана в групата на кв. „Гео Милев“, така че сценката се е развила някъде там.

Ето и коментарите на нейните съкварталци:

– „Благодарение на това , че общините взимат пари под масата и позволяват презастрояване, и строеж на кооперации с ателиета, сме го докарали до там да се изправят хората един срещу друг. Сега със зелената зона се продължава тенденцията“;

– „Същото ми се случи лятото и то с много … много злоба, ама да има късмет пред мен да го направи, не ми се мисли как ще реагирам ….“;

– „Наистина е идиотско и аз никога не бих го направила. Дори не би ми минало през ума. Обаче… Вашето оплакване много ми прилича на оплакването на една друга съкварталка, която беше сложила саксии на тротоара пред входа, което не е позволено. Някой е подал жалба в общината и общината е наложила глоба. Та тя тръгна да се жалва в групата как можело да има такива хора, които да пускат жалби в общината срещу нейните саксии“;

– „Това не мога да го разбера, някой си заплюва общинско място пред блока и решава, че е негово. Това е признак на свръх наглост и селски манталитет, ако човек няма гараж трябва да свиква с мисълта, че всеки може да спира на ‘мястото му’, дори да не живее в околните блокове“.

Източник: Sofia24.bg

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар