Home » България » Брутални шеги с най-влиятелните хора в държавата на карнавала в Габрово
Брутални шеги с най-влиятелните хора в държавата на карнавала в Габрово

Брутални шеги с най-влиятелните хора в държавата на карнавала в Габрово

В Габрово вчера се проведе традиционният Карнавал на смеха. 

Тази година карнавалът бе статичен, но през целия ден – от 10 часа до 7 вечерта веселите сюжети забавляваха публиката по карнавалното трасе.

Началото бе пред Спортната зала „Орловец“ и Дома на хумора, продължи по крайречните и речните пространства, през централните градинки и завърши на площада пред Общината.

На карнавала се пошегуваха с лицата на политическия елит в България. Най-бруталната шега бе за Костадин Костадинов. Той представен като жертва на сексуален акт от страна на мечка, един от националните символо на Русия.

Корнелия Нинова бее представена като лека жена с  „цвета“ на комунизма – червена рокля и бутилка олио в ръка, а под фигурата ѝ имашенадпис „Комунистите държавата продават“.

Шегата пък с Кирил Петков и Асен Василев  бе „харвардска „. Премиерът държеше папка „Списък“, на която от другата страна пише Google, а Асен бе стъпил върху „външния дълг“.

Бившият премиер Бойко Борисов също не бе забравен. Той бе изобразен с тяло на мишка, а зад него Делян Пеевски размахваше бухалка. В едната си страна Борисов дършеше членска книжка за БКП, а в другата статуйка на Буда, каквото е и неговото име за вербовката в ДС.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар