Home » Свят » Бритни Спиърс съсипана, загуби бебето си
Бритни Спиърс съсипана загуби бебето си

Бритни Спиърс съсипана, загуби бебето си

Бритни Спиърс съобщи, че е загубила бебето си. Тя публикува новината в профила си в Instagram в събота, предаде БГНЕС.

„Това е опустошителен момент за всеки родител“, написа 40-годишната Спиърс. През април Бритни обяви, че очаква дете от годеника си Сам Асгари. Тя реши да си направи тест за бременност, след като установи, че наддава на тегло. В изявлението си в събота тя каза, че двойката е загубила своето „бебе чудо“.

„Може би трябваше да изчакаме с обявяването, докато не сме били по-напреднали, но бяхме прекалено развълнувани да споделим добрата новина“, се казва в изявлението ѝ. В публикацията поп-изпълнителката пише още, че тя и годеникът й ще продължат да се опитват да „разширят нашето прекрасно семейство“, но помолиха за уединение, докато скърбят за загубата.

Съболезнования запълниха секцията с коментари към публикацията на Спиърс, където последователите изразиха тъгата си.

Когато се появи новината за бременността ѝ, феновете изразиха радостта си, че Спиърс очаква дете. Няколко месеца по-рано тя разкри желанието си за още деца. Певицата заяви, че не е можела сама да взема решения за контрол на раждаемостта, докато е била под опека, която беше прекратена през ноември.

През ноември съдът в Лос Анджелис прекрати настойничеството на баща ѝ, след което е станало възможно да й бъде премахната контрацептивна спирала.

„Исках да махна вътрематочната спирала, за да мога да започна да се опитвам да имам друго дете“, каза попиконата през юни. Спиърс има двама сина тийнейджъри – Шон и Джейдън, от бившия си съпруг Кевин Федърлайн.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар