Home » Коментари » Братя украинци, у вас така ли паркирате?
Братя украинци у вас така ли паркирате?

Братя украинци, у вас така ли паркирате?

Лъскаво черно Ауди с украинска регистрация бе откарано с новия елегантен паяк към наказателния паркинг в центъра на Бургас, видя Новини 0.

Това стана, след като служители на УКОРС, се повъртяха минута-две около возилото, запушило кръстовището на ул.“Михаил Лермонтов“  с ул.“Шипка“.

Нещо повече – украинският автомобил бе качен върху тротоара и на практика правеше невъзможно пресичането, в т.ч. и на слепите, защото гумите запречваха маркировката, предназначена за тях.

Самите действия на служители от паяка предизвикаха вниманието на случайни минувачи.

Чак около час по-късно, след като Аудито бе отнесено, се появи и собственичката му, според твърденията на магазинерите от близките търговски обекти. Тя била неприятно изненадана, суетяла се наоколо и твърдяла, че си пуснала смс за синя зона.

Проблемът бе в това, че мястото, където бежанката бе спряла не беше в обсега на синята зона.

Паякът отнесе скъпото ауди към наказателния паркинг

Любезно й бе обяснено къде се намира наказателният паркинг, пишат ни нашите читатели и добавят, че по данни на УКОРС една четвърт от наказаните дневно на територията на бургаска община са украинци и тук не толерираме водачи на автомобили, които не спазват нашите знаци за движение по пътищата, които по нищо не се различават от украинските.

Източник: flagman

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар