Home » Скандално » Борисов стана аниматор: танцува като мечка, весели сборяни, радва баби и плаши деца
Борисов стана аниматор: танцува като мечка весели сборяни радва баби и плаши деца

Борисов стана аниматор: танцува като мечка, весели сборяни, радва баби и плаши деца

Ако участвате в ергенско парти, но сте пропуснали да осигурите дами за късните часове… Ако сте на селски сбор, но някой е прекалил с ракията и настроението се е скапало…

Ако имате гости от чужбина, които питат: Какво е танцуваща мечка… Ако децата ви са злояди или не искат да си легнат навреме… Ако организирате парти на жени в критическата и търсите човек за ретро сценки с мачо…

Ако тези проблеми са надвиснали над главата ви като тъмен облак и не знаете как да излезете от положението – поканете Бойко. Той ще яхне джипката и ще пристигне веднага. Преди още да е проговорил – децата ще излапат вечерята и ще се завият презглава за сън.

На сборджиите ще им се върне настроението от лакърдиите и небивалиците, с които ще ги залее професионалният палячо и самоук политик-аматьор.

За чужденците и танцуващата мечка – дано не стигне някое видео до Бриджит Бардо, че ще приберат Бойко в Белица. Което може и да е хуманно, но ще ни лиши от зрелище и забава.

Колкото до ергенското парти, не очаквайте буквално точно Бойко да кърши снага в ритъма на стриптийза, но може да ви уреди нужните девойки от трупата, която го е съпровождала по ловни домове, удовлетворявала е „човешките му потребности“ и е веселяла компанията му след уморителен трудов ден.

За сбирки на жени в критическата или в третата възраст по-подходящ за сценките „а бяха мачовски години“ от Бойко няма!

Този текст не е подигравка с доказан политик, бивш премиер, родител и дядо. Изявите му през последната година показват, че е превърнал ГЕРБ в аниматорска фирма, а самият той осигурява охотно и дори без покана забавления с повод и без повод по села и паланки. Освен това никой не може да направи за смях някого, ако самит той не дава повод за това.

Борисов явно е открил истинското си призвание и талант. В парламента поддържащите актьори от ГЕРБ не жалят сили да държат ниво.

След ден-два започва надпяването на пенсионерски групи на Беклемето – ще го видите и там.
Ако участвате в ергенско парти, но сте пропуснали да осигурите дами за късните часове… Ако сте на селски сбор, но някой е прекалил с ракията и настроението се е скапало… Ако имате гости от чужбина, които питат: Какво е танцуваща мечка… Ако децата ви са злояди или не искат да си легнат навреме… Ако организирате парти на жени в критическата и търсите човек за ретро сценки с мачо…  Ако тези проблеми са надвиснали над главата ви като тъмен облак и не знаете как да излезете от положението – поканете Бойко. Той ще яхне джипката и ще пристигне веднага. Преди още да е проговорил – децата ще излапат вечерята и ще се завият презглава за сън.  На сборджиите ще им се върне настроението от лакърдиите и небивалиците, с които ще ги залее професионалният палячо и самоук политик-аматьор.  За чужденците и танцуващата мечка – дано не стигне някое видео до Бриджит Бардо, че ще приберат Бойко в Белица. Което може и да е хуманно, но ще ни лиши от зрелище и забава.  Колкото до ергенското парти, не очаквайте буквално точно Бойко да кърши снага в ритъма на стриптийза, но може да ви уреди нужните девойки от трупата, която го е съпровождала по ловни домове, удовлетворявала е „човешките му потребности“ и е веселяла компанията му след уморителен трудов ден.  За сбирки на жени в критическата или в третата възраст по-подходящ за сценките „а бяха мачовски години“ от Бойко няма!  Този текст не е подигравка с доказан политик, бивш премиер, родител и дядо. Изявите му през последната година показват, че е превърнал ГЕРБ в аниматорска фирма, а самият той осигурява охотно и дори без покана забавления с повод и без повод по села и паланки. Освен това никой не може да направи за смях някого, ако самит той не дава повод за това.  Борисов явно е открил истинското си призвание и талант. В парламента поддържащите актьори от ГЕРБ не жалят сили да държат ниво.  След ден-два започва надпяването на пенсионерски групи на Беклемето – ще го видите и там.  Фрог нюз

Фрог нюз

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар