Home » Коментари » Борисов: Мога да реша всички проблеми за 1 ден! Сега грабят както и османците не са ВИДЕО
Борисов: Мога да реша всички проблеми за 1 ден! Сега грабят както и османците не са ВИДЕО

Борисов: Мога да реша всички проблеми за 1 ден! Сега грабят както и османците не са ВИДЕО

Управляващите си викат помежду си мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ управляваше нямаше нито един спрян еврофонд или програма. Сега са нула програмите.

Нямаше нито едно похарчено не място евро, а сега няма и План за възстановяване. Катастрофа. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца, предаде БГНЕС.

Грабят ви, драги българи, така както не са ви грабили по Османско робство. Кражбата е огромна, обърна се Борисов към медиите и обяви, че се е върнала 1944 година.

„Каква е тая правова държава, в която устна заповед на министър спира износ, попита лидерът на ГЕРБ и добави: Най-големият спец в далаверата със зърно е Спецов – най-близкият съратник на Асен Василев. Износът върви само за избрани фирми“, според Борисов.

„Чудовищна далавера правят. Помните ли едно време „зърнената афера”, сега ще направят същото. Ние сме в комунистическа икономика“, каза още Борисов.

Той попита защо не е избран нов управител на Българската народна банка, срокът за срокът за предложения изтече в началото на седмицата.

Защото ПП имали кандидат, който не е магистър, а бакалавър и опитали да променят правилата. Срам, позор, грабеж! Единственото, което им остава е да арестуват мен, заяви още Бойко Борисов и заяви, че може да реши всички проблеми само за един ден с няколко промени в закони.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар