Home » Скандално » Борисов за правителството: Не разбирате ли, че тези хора ви ограбват?
Борисов за правителството: Не разбирате ли че тези хора ви ограбват?

Борисов за правителството: Не разбирате ли, че тези хора ви ограбват?

„Ако това е както казва Кирил Петков е меморандум, в точка 6 пише „приложимо право всички възникнали спорове свързани с меморандума трябва да се определят от арбитража във Франция. Това е висша степен на корупция за милиарди, ядрено гориво, всичко да минава през тези офшорки“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг.  

„Днес според НСИ, понеже угодно услужливи журналисти, пишат и обясняват че тези видно неможещи  да управляват, а интересувайки се от собствената си изгода, инфлацията в България е два пъти по-голяма от ЕС, каква външна намеса има тук.

Зърно, хвалебствия как осигурявате хляба, а в същото време 1 кг зърно не е продаден, защо не купуват от новата реколта. Преди месец казахме да се намали ДДС на хляба, финансирайте в торове, ДДС на горивата да се намали, но нищо не правят. Цялата българска енергетика е дадена на две офшорки“, коментира още бившият премиер.

Октомври месец им казахме как на българите няма да им се вдигне тока, работодателите и синдикатите го разбраха, 6 месеца обаче тези грабят потребителите. И сутринта започвам да ги чувам да говорят за същото. Да спасяват икономиката през енергетиката, а не през заеми с жестоки лихви.

Сега готвят 1 млрд. евро да вземат от външните пазари, не разбирате ли, че тези хора ви ограбват и като си тръгнат няма да ви помогне никой.

След 2 месеца няма какво да се прави, трябва да има такова затягане на коланите в последствие, че не знам кой ще се хване. Радев има водеща роля за национално съгласие, Ники Василев пита за 9 дни къде отидоха 9 милиарда. Нямаме аналог в историята друг такъв“, допълни още Борисов.

„Вие не разбирате ли, че тези хора ви ограбват и когато си тръгнат, няма кой да ви помогне. Нуждаем се от национално съгласие, за да се измъкнем от катастрофата. Това правителство са царе са на това да разточителстват пари. Нямаме аналог в историята“, заяви той.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар