Home » Скандално » Бой на финала на „Ергенът“
Бой на финала на „Ергенът“

Бой на финала на „Ергенът“

В мрежата плъзна скандална версия за финала на култовото предаване „Ергенът“. Още от началото на излъчването му се спекулира, че победил в шоуто ще бъде рускинята Виктория Капитонова.

Оказва се, че тя може би няма да грабне победата по най-честния начин. Твърди се, че във финалния епизод на шоуто Капитонова остава заедно със своята най-голяма врагиня Александра и Виктор трябва да вземе трудното решение коя от тях да бъде дамата на сърцето му.

Интернет потребителка разкрива, че научила от козметичката на Александра, че между две финалистки се разразява огромен скандал на финала и се стига почти до насилие. „Здравейте. Виктория печели. Накрая на финала остават Виктория и Сашка. Виктор избира Сашка и ѝ дава на нея последната роза.

Виктория се ядосва и ѝ лисва чаша вино в очите. Виктор седи и гледа безучастно и не взема отношение. Сашка се ядосва, че не е взел страна и не я е защитил, и си тръгва. И за пред зрителите Виктор избира Виктория и тя печели.

Знам го от сигурен източник. Сашка е приятелка на моята козметичка и тя ѝ е разказала“, гласи коментарът.

През целия сезон на предаването Александра и Виктория са в непрекъснати словесни схватки и заявяват открито нетърпимостта си една към друга. В същото време Виктор пък е раздвоен между двете си фаворитки, към които проявява еднакво голям интерес и съвсем очаквано врагините остават до финала.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 6 Средна оценка: 2.8]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар