Home » Скандално » Богомил Бонев попиля Кулеба: Като искаш военна помощ прибери си бежанците. Те са цяла армия!
Богомил Бонев попиля Кулеба: Като искаш военна помощ прибери си бежанците. Те са цяла армия!

Богомил Бонев попиля Кулеба: Като искаш военна помощ прибери си бежанците. Те са цяла армия!

Богомил Бонев скочи директно срещу министър Кулеба!

Екс вътрешният министър Богомил Бонев с типичната си директност и прямота скочи бесен срещу външния украински министър Дмитро Кулеба. Знаем, че Кулеба е в България от дни и май забрави да си тръгне, докато не получи това, което иска.

А именно военна помощ и оръжия от страната ни, което обаче директно ни вкарва във война с Русия и оставя родината ни без защита (то ние оръжия за нас нямаме, та какво ще дават)…

„Не може постоянно да сте по средата. Избирайте – с нас ли сте, или против нас, защото ако не ни дадете оръжия, значи искате войната“, изцепи се Кулеба, на което самата Корнелия Нинова не издържа и отвърна остро: „Не! Точно, защото не даваме оръжия, сме за мира!“, отсече тя.

Богомил Бонев обаче бе далеч по-прям и показа ясно на Кулеба, че може да си разиграва кончето само на своя територия, не и на наша. И в нашата държава той е господин Никой, за да раздава заповеди, пише Портал 21.

„Кулеба искал военна помощ за Украйна. Ами защо не си хване под мишничка всички украински дезертьори, които се пишат бежанци и се домъкнаха тук с тежкарските си джипове, без да си плащат сметките?! Та те вече са повече от цялата ни армия и полицията. Да си ги взима и да ги води да си вардят страната!“, заяви Богомил Бонев.

След което посъветва Кулеба да се насочи към някои други глупави държави и незабавно да си обира крушите от България, защото наглостта му стана прекалена и няма кой да я търпи дълго.

Анастасия Гешева също изказа доста остри думи срещу Дмитро Кулеба. От Novini 0 ви предоставяме нейният пост, който предизвика вълна от коментари:

Германският, испанският и португалският премиери призовали френския народ да гласува за Макрон в неделя. Сега си представете Путин да призове българите да гласуват за Коцето. Или Путин да призове американците да гласуват за Тръмп. Представихте ли си го?

Е, същото е.

Япония официално обяви Курилите за ОКУПИРАНИ ОТ РФ.
Сега си представете, че Путин обяви Донбас за окупиран от Украйна. Или Турция да обяви Кърджали за окупиран от България.
Представихте ли си?

Същото е.

Христо Комарницки го блокирали за 24 часа във фейсбук, защото репостнал коментар към самия него, в който е наречен фашист. Имало писмо от 2000 души от България до ЕК, в която се оплакват от присъствието на проруски позиции във фейсбук и призовават това да се спре. Само Дайнов и Инджев знаят нещата и само техните анализи са правилни.

Комарницки е нарисувал Путин за пореден път в безобразно унизително състояние в новия брой на Прас Прес, гледайки в гащите си с намек за минималистичното му мъжко достойнство, което според карикатурата е причина да тормози света с война.

Сега си представете да ви блокират профила за 24 часа, за 3 дни, за 7 дни, за 30 дни, за 90 дни заради изразяване на мнение, с или без заплаха. Представяте си, че фейсбук деблокира страниците на Азов и разреши заплахите към руснаци и към Путин лично. Това е факт!

Представете си медия, която нарисува Радев, Киро, Урсула, Камала или Макрон като недостатъчно потенциални както ще стане. Представяте си писмо до ЕК, в което се оплакваме от ежедневен тормоз от цензурата във фейсбук за изразяване на позиция.
Същото е.

Три дни България я изнасилва един чиновник на чужда държава!

Представете си Решетников и Лавров да настояват страната ни да изгони американския посланик.

Представете си Волгин да поиска “Драган Цанков” да се преименува на “Владимир Путин”. Представихте ли си го?
Е, същото е.

Представете си Русия да зарежда с оръжие Сирия, Афганистан, Пакистан, Иран или Косово. Представихте ли си го?

Добро утро!

Източник: О новини

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар