Home » Клюки » Благой Георгиев го направи за 5ти път?
Благой Георгиев го направи за 5ти път?

Благой Георгиев го направи за 5ти път?

Благой Георгиев релаксира с новата си любима на остров Бали. След Великден се заговори, че бившият на Златка Райкова не си губи времето и вече е сгоден.

Новото гадже на футболиста, което е доста по-младо от него (20 г.), планира сватба във Велинград. Красавицата, чието име все още не знаем, е родена именно там.

Според близки до двойката, двамата се сгодили в края на април.

Джизъса, както мнозина му казват, има само един брак зад гърба си – този с рускинята Есмер. Тя му роди син, когото той не може да вижда заради обтегнатите им отношения след развода.

Освен че иска да мине отново под венчило, Благой Георгиев май не се е отказал да има още едно дете. След новината за годежа, се говори, че той и изгората му, с която от известно време живеят на Бали, вече са готови и за тази крачка. Някои пък пишат в интернет, че той вече е направил работата, като бебе номер 5 е причината да предложи брак на любимата си.

За великденските празници Джизъса си бе в България, като боядисваше яйца заедно с три от своите деца. И показа препечено агнешко, което е похапнал.

Предполага се, че Георгиев е пристигнал у нас с гаджето си, което запознал с двете си деца от Христина Витанова, както и с малкия Благой – от Златка Райкова.

И докато Джизъса демонстрира, че е започнал начисто след раздялата си с бившата, Русата Златка също се справя доста добре. Преди време тя сподели видео, в което целува непознат мъж. По-късно посочи, че има нов човек в живота си и е щастлива. Двамата явно се разбират добре, защото си поделят грижите за своя син.

Източник: Тялото

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар