Home » Клюки » Бивше гадже на Гришо: Исках дете от него, а той ме предаде с моя приятелка
Бивше гадже на Гришо: Исках дете от него а той ме предаде с моя приятелка

Бивше гадже на Гришо: Исках дете от него, а той ме предаде с моя приятелка

Руската тв звезда, модел и актриса Виктория Боня направи сензационни разкрития за връзката си с Григор Димитров, която продължила почти през цялата 2019 г. 41-годишната красавица избухна в бурен рев, докато разказваше за злощастната развръзка на отношенията си с най-добрия ни тенисист по канала „Premier“.

„Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше.

В един момент му казах, че искам семейство и дете. Бях на възраст, на която все още можех да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах от Инстаграм, че той се среща с друго момиче“, сподели Боня, която е била в най-близкия приятелски кръг на настоящата половинка на Димитров – Лолита Османова.

В заключение за Григор блондинката каза: “Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли“.

Гришо обаче е щастлив с настоящата си жена Лолита, а и преживява ренесанс на корта. Страхотното му представяне в Индиън Уелс накара анализаторите пак да заговорят за него. В рубриката Tennis Elbow на Tennis Connected Чарлз Блон-Гаскон разкри кое е най-доброто нещо, което може да се каже за Григор.

„Това е, че някак натрупа млн. от наградни фондове през годините. Ако ви изглежда много, така е. Всъщност Димитров се класира 25-и сред тенисистите в историята, печелили най-много от наградни фондове, но не 25-ият най-велик играч в историята“, написа Блон-Гаскон, но след това допълни:

„Всъщност кариерата на Димитров е предимно чудесна. Само ако я сравняваме с най-, най-големите в тениса, изглежда сякаш нещо й липсва“.

 

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар