Home » Клюки » Бившата съпруга на Денди: През годините много пъти е бил нападан
Бившата съпруга на Денди: През годините много пъти е бил нападан

Бившата съпруга на Денди: През годините много пъти е бил нападан

Денди е бил нападан и многократно в миналото, каза пред „България Днес“ бившата съпруга на убития писател Юлия Минева.

Експоловинката на Денди споделя, че според свидетел на досъдебно производство, писателя бил намерен в безпомощно състояние, с кръв по главата, паднал на земята в градинката на столичната църква „Свети Георги“, недалеч от квартирата си. Този свидетел бе разпитан от дознателя Григоров, самата Юлия също е дала показания.

„Нямаше какво особено да кажа, защото с Любо не се бяхме се виждали от 10 години, след като се разделихме през 2012 година. Не сме се срещали. Не си говорихме“, уточнява Юлия Минева.

Оказва се, че бившата съпруга на Денди е пазила през годините много тайни от съвместния им живот.

Бившата съпруга на Денди: През годините много пъти е бил нападан

Тя споделя, че много пъти бившият й мъж е бил с разбит нос и съседите й казвали, че бил нападан. И тя си спомня, че веднъж докато се разхождали из София, от джип слезли млади мъже, които се приближили до Денди и го засипали с обиди.

„Един път бях в Пирогов в доста тежко състояние. След последния конфликт, в който той ме заключи, взе ми телефона, напусна дома ни и повече не съм се виждала с Денди“.

По думите й двамата с него много по-лесно и задружно изкарали първите години на брака си, но когато тя започнала да печели стабилно и да дава цялата заплата на Денди, за да може той само да пише книгите си, разбирателство помежду им започвало да се топи бързо и накрая отношенията им се оказали изчерпани.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар