Home » Скандално » Бившата съпруга на Венци Боксьора: Клеветят го. Подронват му авторитета, мачкат самочувствието му
Бившата съпруга на Венци Боксьора: Клеветят го. Подронват му авторитета мачкат самочувствието му

Бившата съпруга на Венци Боксьора: Клеветят го. Подронват му авторитета, мачкат самочувствието му

„Не го оправдавам, затова сме се развели, но не може да клеветят, това тормози мен и сина ми. Това е смачкване на самочувствието и подронване на авторитета му“.

Това заяви пред „Нова телевизия“ Анета Дамянова, която е бившата съпруга на Венцислав Дамянов, известен с прякора Боксьора.

По думите й Венци Боксьора не тормози никого. И призова полицията да разследва всички, които говорят срещу Дамянов.

„Нека законът бъде равен за всички. Ние говорим за многократно задържани хора – за трафик, за лихварство, за бежанци. Наистина ако полицията си свърши работата, ще види, че това е оперативната престъпна група в Нови Искър и селата наоколо”, заяви Анета Дамянова.

Тя говори днес, след като стана ясно, че през изминалата нощ Венцислав Дамянов отново е арестуван и е получил ново обвинение.

При среднощната акция са били иззети наркотични вещества и газови оръжия. Освен Дамянов, са били задържани трима негови приближени. Според разследващите те са се занимавали с престъпления, свързани с наркотици. Прокуратурата пък повдигна обвинение на Дамянов за хулиганство. Причината – предоставена флашка с клип, на който се вижда как бие няколко души и ги заплашва.

Късно снощи той е в къщата си в село Войнеговци под домашен арест, когато екипи на жандармерията и столичната полиция нахлуват. Причината е, че имат информация, че той и негови приближени се занимават с употреба и разпространение на наркотици.

„Задържани са въпросните 4 лица, три от които са активен криминален контингент. Въпросното интересно за вас лице е сред тях. Има намерена неголямо количество тревиста маса, намерени са 2 газови неогнестрелни пистолета”, каза старши комисар Георги Алексиев, зам.-директор на СДВР.

След като Дамянов беше пуснат под домашен арест, страх обхвана хората в района. А новината, че отново е арестуван, стигна бързо до тях и внесе спокойствие.

Междувременно прокуратурата повдигна обвинение на Венцислав Дамянов, след получена флашка с видеозапис.

„Флашката е предоставена от един от свидетелите по основното дело. Това хулиганство е извършено лятото, в края на месец юли, отново в Световрачене, в присъствието на може би около 10 лица. Обвиняемият е извършил агресивни действия спрямо голяма част от присъстващите, нанасял е удари на две от лицата и е отправял обидни реплики спрямо тях”, заяви Невена Зартова, административен ръководител на Софийската районна прокуратура.

След арестите снощи обвинение е повдигнато на едно от четирите лица за държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар