Home » Клюки » Бившата на Орхан Мурад с шокиращи признания: Изневеряваше ми постоянно!
Бившата на Орхан Мурад с шокиращи признания: Изневеряваше ми постоянно!

Бившата на Орхан Мурад с шокиращи признания: Изневеряваше ми постоянно!

„Все още сме под един покрив с Орхан, докато не продадем апартамента. Много го молих да го прехвърлим на детето, но той отказа.

Сърцето ме боли, че бащата на Сузанита не мисли по този начин. Орхан не иска да остави нищо на Сузи. Казва:  „Тя навърши 18 години, да се оправя“.  С тези думи започва изповедта пред „България Днес“ на Шенай, вече бивша съпруга на поп-фолк легендата Орхан Мурад.

„Много съм разочарована от Орхан. Той е страхотен музикант и текстописец, душата на компанията с приятели на маса, но има минуси, които на нас със Сузи, като съпруга и дъщеря не ни харесват. Апартаментът в Пловдив вече сме го обявили за продан. Спешно ще трябва да си търсим апартамент със Сузи след това. Той направи много грешки. Когато Сузи беше на три годинки, го хванах в първата издънка. След това изневерите бяха още доста. Прощавала съм в името на семейството“.

Парадоксално или не, разводът между двамата поискала не Шенай, а Орхан. „Орхан поиска развода с мен. Всички общи пари, които сме заработили, остават в неговата сметка“.

Орхан платил лечението на Сузанита в клиника за наркозависими, а после дошъл да я види няколко пъти, докато престоявала там. Отношенията между двамата толкова се влошили  с времето, че се е стигнало дотам, Орхан да насърчи жена си да си намери друг, за да са квит. Тя е категорична, че не е била с изпълнителя заради парите му. „Имах богат приятел в Дубай, когото оставих, за да мога да съм с Орхан, да му помагам, да тръгнем от нулата, дори от минуса, защото беше ограбен от бившата си жена“, отсича Шенай.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар