Home » Клюки » Балан е съсипан. Загуби безценното: Много ме боли, много…
Балан е съсипан. Загуби безценното: Много ме боли много…

Балан е съсипан. Загуби безценното: Много ме боли, много…

Инфлуенсърът и тикток звезда Балан, който доби медийна популярност в участието си в един от сезоните на Фермата, е съсипан. Балан отскоро се радва на щастливо семейство и малка дъщеричка, но преди три дни загуби любимата си баба Радка, разбра News2.

Бабата и дядото на Балан са основна част от живота му, които са запълвали празнината му в детството от липсата на баща, признава певецът. Той все пак се успокоява, че преди да напусне този свят баба му Радка е успяла да види правнуче и „честна жена“ до любимия си внук.

Ето какво сподели Балан за феновете си в инстаграм:

„Вчера от този свят си отиде милата ми баба. Много ме боли, много. Трудно ми е да напиша каквото и да било, но ще напиша няколко реда, защото голяма част от вас знаете баба Радка. Тя и дядо запълваха празнината от липсата на баща ни. Толкова лишения, толкова мизеруване, само и само да станем хора с брат ми.

Вярвам знаете за моята силна връзка със семейството ми и селския живот. Част от мен вече я няма. Но все пак съм благодарен на Господ ,че ѝ даде време да ме види дипломиран, да види правнучето си Матей, да ме види с честна жена до мен и да ме види успял (защото успеха е да създадеш семейство).

Всеки, който е гледал поне едно мое клипче от село, нека запомни Баба Радка като един всеотдаен и трудолюбив човек, който даваше всичко, за да научи хората да бъдем ХОРА.

Както ми каза Надежда „Най-накрая, ще се срещне отново с баща ти“

Почивай в мир, бабо. Ще разказвам на децата ми и на внуците ми, колко добър човек беше, защото човек си отива, но доброто остава!“

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар