Home » Коментари » Астролог стресна всички с прогнозата си: 2022 г се очертава като врящ казан!
Астролог стресна всички с прогнозата си: 2022 г се очертава като врящ казан!

Астролог стресна всички с прогнозата си: 2022 г се очертава като врящ казан!

2022-ра ще е година под знака на Венера и „се очертава като врящ казан“. Това сподели пред bTV астроложката Светлана Тилкова-Алена.

Своите прогнози тя обобщава в три нови книги – „Вашата календарна 2022“, „Астрологичен хороскоп“ и „Лунен календар на красотата“.

„2022-ра би трябвало да е година на любовта. Такава е като вибрации и като планета. В годината, която идва, ще врат и ще кипят страстите“, сподели тя.

Зодиакалните знаци, за които годината ще е успешна, са всички, които се влияят от ретроградния Меркурий. Алена обаче уточнява, че никоя зодия не е самостоятелна сама за себе си.

„Годината на Венера за съжаление ще се радва четири пъти на присъствието на Меркурий. Искрено се надявах той да е ретрограден само два пъти, но точно четири пъти той ще ни кара да се вглеждаме в себе си, да излизаме от кожата си и да влизаме обратно вътре. Дано като влизаме, да сме по-добри и човечни“, разказа астроложката за влиянието на планетата, цитирана от Блиц.

Според нея огнените знаци ще изразяват чувствата си много емоционално. Ако обаче попаднат на партньор Риби, Скорпион или Рак, мощните чувства ще бъдат загасени много бързо. Всички въздушни знаци пък могат да имат главоломен успех.

Кога са най-подходящите дни за започване на диета, подстригване и други подобни всеки може да провери в книгата й „Лунен календар на красотата“.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар