Home » Дом и градина » Архангел-покровител за всяка зодия: Ето към кого да се обърнете за помощ в трудни моменти
Архангел-покровител за всяка зодия: Ето към кого да се обърнете за помощ в трудни моменти

Архангел-покровител за всяка зодия: Ето към кого да се обърнете за помощ в трудни моменти

Всички представители на зодиакалните съзвездия са свързани с Архангел – небесно същество. Можете да го помолите за помощ, ако имате някакви трудности в живота или имате нужда от напътствия по правилния път. Разберете кой архангел покровител има всяка зодия и как той може да помогне.

Овен – Ариел

Овенът е пролетен зодиакален знак, а Ариел е свързан с природата и е лечител на околната среда, така че правят хармонична двойка. Архангелът помага на представителите на този знак да успеят в живота и да преодолеят различни трудности по пътя. Можете да се свържете с него, ако искате мечтата ви да се сбъдне възможно най-скоро.

Телец — Чамуил

Този архангел ще подкрепя в приятелствата и в любовната сфера. Това ще помогне да се избегнат всякакви недоразумения и конфликтни ситуации. Тези, които искат да изпитат истинска и искрена любов, могат да помолят Chamuel за помощ. Той също е призован да помогне за излекуването на разбито сърце.

Близнаци – Задкиел

Архангелът помага да се съсредоточи върху пречистването, любовта, да правите мъдри избори и да разграничавате възможностите от фаталните изкушения. Този защитник се нарича още Цадкиел. Той насочва отделението по правилния път, когато възникне трудна ситуация, и не му позволява да се поддаде на униние.

Рак — Гавриил

Той помага на представителите на знака да придобият увереност, наставлява добри и ясни мисли, отговаря за паметта. Ако се обърнете към него с молба, той ще постави табели по пътя ви, които ще дадат верния отговор.

Лъв – Разиел

Представителите на този знак са защитени от архангела на магията Разиел. Той помага на нуждаещите се да сбъднат мечтите си, да постигнат висоти в кариерата и любовта. Също така си струва да помолите за помощ, когато не можете да намерите изход от трудна ситуация или да вземете правилното решение.

Дева — Метатрон

Метатрон стои на стража над този земен знак. Той предпазва Dev от влиянието на тъмните сили, насърчава хармоничното развитие, а също така помага за придобиване на увереност и определени знания, които ще играят важна роля за постигането на житейските цели.

Везни – Джофиел

Архангел Йофиил стои наблизо, за да даде смелост, мъдрост и разбиране. Попитайте го за съвет в трудна ситуация и той ще ви помогне да се съсредоточите върху настоящия момент, да премахнете страховете и притесненията си. Бъдете благодарни и вашата поредица ще продължи.

Скорпион – Йеремия

Този Архангел помага на представителите на знака да изчистят и излекуват своите мисли и емоции, да вървят в правилния път и да си спомнят съдбата си. В трудни ситуации той не позволява на Скорпионите да губят дух, а също така им дава специална сила да преодолеят адекватно всички изпитания.

Стрелец — Рагуил

Въпреки факта, че този архангел има второ име, ангелът на отмъщението, той винаги помага на Стрелец да намери хармония в отношенията с другите и в живота като цяло. Рагуел защитава представителите на знака от вражда и кавги, а също така помага за възстановяване на мира и справедливостта.

Козирог – Азраел

Архангел Азраил се смята за ангел на смъртта, но не бива да се страхувате от него. Целта му в древните писания е да помогне на душите да преминат във вечен живот. Той помага на Козирозите да намерят изход от трудна ситуация и да преживеят всякакви трудности. Те, например, могат да бъдат свързани с раздяла, преместване или смяна на работата.

Водолей — Уриил

Архангел Уриел помага на Водолеите да придобият увереност, да поемат по правилния път в живота и да премахнат енергията на гнева или разочарованието от вашата аура и душа. Освен това трябва да привлечете подкрепата му, ако отивате на дълго пътуване. Архангелът защитава представителите на знака от неприятности, всякакви неприятности и недружелюбни хора.

Риба – Сандалфон

Обадете се на Sandalphon, когато почувствате, че имате нужда от подкрепа в трудна ситуация. Смята се, че патронът общува с отделението чрез музика и печатни материали. Ако искате отговор на вашия въпрос или конкретна улика, просто включете радиото или погледнете в книга.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар