Home » Коментари » Андрей Райчев: Натягаме се, заставаме до Полша в първата редица на шамарите
Андрей Райчев: Натягаме се заставаме до Полша в първата редица на шамарите

Андрей Райчев: Натягаме се, заставаме до Полша в първата редица на шамарите

Какво спечели България от отказа да плаща руския газ в рубли? Печели символа, че наказва Русия, това заяви политологът Андрей Райчев по Нова нюз.

Той заяви, че това е много лошо по две причини. „Натегачи сме, натягаме се, че сме като Полша, в първата редица на шамарите. Слагаме си сами медал, че сме антируска страна”, това посочи Райчев. Другата причина да определи отказа да плащаме в рубли като нещо лошо, е вътрешнополитическа.

„Това разцепва българският народ”, заяви политологът, който прогнозира, че правителството на Кирил Петков със сигурност ще падне.

Същевременно Андрей Райчев подчерта, че предсрочни избори сега са направи опасни за България, затова е възможно да има ново правителство в рамките на това Народно събрание. Според него вотът за нов парламент е възможно да се съчетае с предстоящите местни избори.

Според Андрей Райчев, правителството, което се гради на много тънък ляв-десен баланс се е скарало с всички.

„Скараха се президента Радев, скандалът с Нинова сега ще избухне, скараха се със Слави Трифонов за Македония. Остава само Христо Иванов, който чака, за да им вземе гласовете”, коментира политологът.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар