Home » Клюки » Андрей: Горд съм, че синът ми се казва като баща ми. При второ дете Емануела ще избере името
Андрей: Горд съм че синът ми се казва като баща ми. При второ дете Емануела ще избере името

Андрей: Горд съм, че синът ми се казва като баща ми. При второ дете Емануела ще избере името

Телевизионният водещ и продуцент Андрей Арнаудов бе гост в предаването „Търси се“. В началото Нели Хаджийска и Меги Димчева му припомниха какво е казал в същото предаване преди шест години.

„Мислех, че има опасност на 40 години да съм весел дружбаш, пияндур, който е вечно ухилен. Сега обаче се притеснявам да не се превърна в нещо още по-лошо – мрачен интроверт, темерут… Сега знам какво не съм, но все още не знам какво съм“ – думи на Андрей преди шест години.

Днес продуцентът коментира себе си така:
„Изминаха 6 години, които са хубави и щастливи. Сега не съм чак толкова различен човек. Днес по-добре знам какъв съм, повече се познавам“.

В студиото на „Търси се“ Андрей изгледа предварително записано видео, в което Иван Христов говори за дългогодишното им приятелство и партньорство.

„С течение на времето с Андрей спряхме да бъдем приятели, защото станахме духовни братя. Той ми е брат, който провидението ти избира… Оглеждаме се един в друг. Хубавото е, че при него деликатността не е добре развита черта. Това е полезно за близките му хора. Той преекспонира чувството ми за хумор. Нищо да не правя, той пак се напикава от смях, което ми дава самочувствието да продължавам… Когато се роди второто ми дете, той организира купона, изнесе го на гърба си“ – сподели Иван.

Той разказа и за раждането на детето на Андрей и половинката му Емануела Толева.

„Раждането на Васил Арнаудов-младши бе магически момент! Аз и Ирина бяхме в клиниката, донесохме един кашон вино, имаше много емоции. Бебето се роди черно като гарван, много сладко бебе с много коса!… Според мен Андрей е баща мечта. Той е тотално нов човек. Преди беше по-остър и първичен, сега има много приятна мекота, която само семейство и дете могат да ти дадат“ – поясни Иван Христов.

Той допълни, че Андрей е хипохондрик, който постоянно се страхува се от рак, СПИН или хепатит. Често си прави изследвания, а в дома му има богато заредена аптека.

„Не съм си представял професионалния си път без него“ – завърши своя коментар Иван Христов.

Андрей пък сподели, че Иван е по-толерантен и деликатен.

„Да, аз съм по джаста-праста. Обичам хапчета, но съм по-скоро параноик. Ковид не ме уплаши. Много от нещата, които пия, са добавки, търся здравословните неща. А тестовете за СПИН бяха в едни други години и съвсем не бяха лишени от смисъл (смее се)… През последните години се занимавам с фитнес и това ми помага да изчистя главата си. Имам много излишна енергия и това ме отличава от повечето хора“.

Вижте във видеото горе как Андрей отговори на предизвикателството от Иван да покаже плочките на корема си и дали направи 100 лицеви опори.

В предаването бе излъчено и интервю с Емануела Толева, която е харесала Андрей точно при предишното му участие в „Търси се“ преди 6 години.

„Гледах го и си казах: Брей, не може ли това да е моят мъж. След това се запознахме по съседски. Живеем заедно от втората седмица след запознанството. Той ме покани на закуска в 7, но така се разговорихме, че стана обяд и си тръгнах в 7. Първите месеци бяха трудни, защото се събрахме от нищото. Имаше стиковане на характери, напасване. Когато имаме разногласие, държим да го изчистим. Апелирам към него да не търпи, ако нещо го дразни и да ми казва веднага. Той ме научи да правя компромиси. Сега се харесвам повече“ – сподели Емануела Толева.

Тя допълни, че Васко е планирано дете. Връзката на Андрей с Васко е дошла с времето. Напоследък все по-често вижда блясък в очите му, когато си играят.

„Един ден Андрей се събуди и ми каза: Ако имам син, ще се казва Васил… Андрей винаги е до мен и винаги си спазва обещанията“ – призна Емануела.

Андрей коментира думите й с „Обичаме се, щастливи сме. Имал съм много връзки и дори един брак преди това, но винаги съм живял сам. Малко съм единак. Сега за първи път не живея сам. В някои отношения с Емануела много си приличаме. Единственият минус е, че и двамата сме нерваци. Детето и то е така (смее се). Малък камикадзе, перпетуум-мобиле. Горд съм, че се казва Васил Арнаудов. Вече имаме уговорка при второ дете тя да избере името. Да сме живи и здрави да се случи“.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар