Актуални новини
Home » Коментари » Андреа: Кирил Петков е икона за България! Пазете го, защото друг като него няма
Андреа: Кирил Петков е икона за България! Пазете го защото друг като него няма

Андреа: Кирил Петков е икона за България! Пазете го, защото друг като него няма

Андреа симпатизира лудо на Кирил Петков и Асен Василев!

Фолк певицата Андреа, която се раздели с Кубрат Пулев, проговори дали е влюбена в премиера в оставка Кирил Петков. Горещият слух обиколи медиите и разтърси родния шоубизнес.

Попфолк певицата  доказа твърденията, че изпълнителите от нейния жанр не са особено надарени в умствения багаж. Тя се оказа голям фен на Кирил Петков и на “Продължаваме промяната” като цяло, въпреки всичките поразии, които направиха досега.

Теодора Андреева (истинското й име) написа пост в социалната мрежа, в който възхвалява Киро Канадеца. Мнозина я укориха, че е влюбена в него и го харесва като мъж, затова го възхвалява, тя обаче отрече, писа “Стандарт“.

“Не съм влюбена в Кирил Петков, но този човек е глътка свеж въздух в българската политиката. Двамата с Асен Василев са като икони за България. Трябва да ги пазим, защото други като тях няма да има”, смята изпълнителката на “Хладна нежност”.

andrea-kiro
Андреа обожава Кирил Петков

Очевидно Андреа и Кубрат Пулев са имали разминавания и на политическа тематика по време на връзката си. Оказва се, че певицата е ненавиждала Бойко Борисов, щом обикна така бързо Киро Харварда. Кобрата пък дълго време гласуваше за ГЕРБ, но в последно време и той се отрече от тази партия.

Фолк дивата явно е доволна от лошите взаимоотношения с Русия, скъпия газ, който идва у нас и който не е сигурно докога изобщо ще идва, високите цени на горивата, огромната инфлация и всичко останало, което ПП завеща на своите наследници.

Стандарт, Паралел 42

 

Твоят коментар
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар