Home » Коментари » Алена: България е в гражданска война
Алена: България е в гражданска война

Алена: България е в гражданска война

Алена направи ужасни предсказания за България.

В сряда в Централната избирателна комисия (ЦИК) бяха изтеглени чрез жребий номерата на партиите и на коалициите за извънредните парламентарни избори на 14 ноември.

„Астрологичният пъзел е подреден, но е с две лица. Първото, истинското лице е астрологично заложеното на партиите и коалициите. Второто, е лицето на измамата заради манипулираният чрез изборните машини вот. Последните два избора за Народно събрание бяха манипулирани, сега ще е същото. Това, което астрологичните конфигурации не ни разкриват, е в чий интерес ще е измамата. На този етап не съм сигурна, че изборните манипулации за парламент ще са в полза на Радев“, това заяви астроложката Светлана Тилкова-Алена, която направи астропрогноза за вота за Народно събрание (НС), предаде Труд.

„Истински победител на изборите няма да има. Омразата в обществото все още не е успокоена чрез страдание, тъй че не бива да сме оптимисти и да очакваме разумът най-накрая да надделее. България продължава да е в състояние на гражданска война, която в друго време щеше да е кървава. Правителство трудно ще бъде съставено, дори и при самомнението на двамата „почтени“ херои, творящи митове и легенди чрез „Продължаваме промяната“, заяви Алена, цитирана от „Труд“.

Алена за „почтените“ харвардци: Жадни за власт и пари мюрета!

Ето какво още вещае астропрогноза на Алена за вота за НС:

Коалиция  „Продължаваме Промяната“

За тази коалиция и нейните основатели вече дадох своето астрологично тълкуване на 2 октомври. Астрономерологичното ми тълкуване за “Продължаваме промяната” е негативно като последици за България, но поне в началото позитивно за личното забогатяване на двамата ѝ бащи. Парите са целта, властта е пътя към постигането й. Измамата е оправдана, защото целта е „благородна, спасяването на България“. „ПП“ си подадоха документите и бяха регистрирани в ЦИК преди ретроградния Меркурий, добър ход. После от много превъзбуда за мечтаното мнозинство на „почтените“ в 47 НС сами си отнеха предимството с регистрацията в коалицията на нова партия по време на ретрограден Меркурий.

Композитната дата между четирите партии е носител на кармична разплата с българското общество и на неподходящи привърженици, които в началото ще подкрепят „ПП“, но в момента, в който установят, че бързото забогатяване по „честен и почтен начин“ е мираж, ще ги изоставят.

Подвластни на вибрация 11 и Съдбовно подчинение тези хора нямат шанс по естествен път, чрез реални гласове, да достигнат до съставяне на коалиция на „почтените“ в НС и правителство. Реалността на манипулираните машини обаче може да се окаже друга и от 6-8 процента действително избрали да гласуват за „ПП“, те да подскочат дори до второто място. При втория вариант кризата в България ще се ускори, а народа ще отвърне с протести и насилие.

Бюлетината с номер 25 им дава шанс за успех, ако говорят премерено и поне единият от двамата спасители не прави впечатление на човек битуващ в друга реалност, обграждащ се с неподходящи познанства.

Коалиция  „ГЕРБ - СДС“

Надявах се след изборите през юли изгубеният разум на Борисов да се върне и ГЕРБ да се яви самостоятелно на изборите. Заради политическият труп на СДС носен от ГЕРБ разрухата в партията продължава. Новото споразумение за коалиция подписано между ГЕРБ и СДС съгласно композитната им дата в лична година на емоции, в месец на емоции и в ден на неподходящи партньорство.

Документите за регистрация са внесени в ЦИК в ден на кармична разплата за ГЕРБ и на материални стремежи за СДС. Решението на ЦИК е под номер на ново начало, но забраняващо прибързаност. Издадено е в ден на емоции, от които няма как да се отърват, особено при започналото ретроградно движение на Меркурий.

ГЕРБ-СДС ще са първа сила с най-много гласове на изборите, дори след манипулациите с машините.

Коалиционно правителство няма да сформират. Астрологично изчислимо реалните проценти само за ГЕРБ са около 32. Заради СДС и манипулация на вота да се радват, ако имат с 10 по-малко.

Номера на бюлетината им 32 съвпада с личния им ден на промени, в личната им година на емоции, в месец на ново начало, което е знак, че гласовете които получават ще са заради спомена от съграденото от Борисов и заради некадърността и разруха в предходното 7-месечно управление под командването на Радев.

Коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ“

БСП продължава да се самоунищожава, а трябва да набира сила при политическия хаос в държавата. Астрологичното ми изчисление от преди три години, че партията не е припозната, а само е употребена от Радев, не се харесва от ръководството на БСП и логично партията изживя на отминалите избори най-големия си срив за предходните 30 години.

Подписали са коалиционно споразумение в лична година на ново начало, в месец и ден на ново начало, но може да е в негативна, а не в положителна посока и да им отнеме гласове, въпреки, че имат шанса да получат повече от миналите избори.

Номера им на регистрация в ЦИК е носител на изискване за размисъл и подчинение, но както и внасянето на документите, е в месец и година на ново начало и в ден на неподходящи партньорства, включително и с избирателите, заради един необичаен факт. Хората, които гласуват за БСП приемат, че тяхната партия прави коалиция, защото се страхува от изборите и е неуверена в изборните резултати.

Като астрологично изчисление БСП имат шанса да бъдат втори на изборите, но каква част от техните гласове ще бъдат пренасочени към „почтените“, не може да бъде астрологично изчислено. Предупреждавам, ако се окажат в позиция позволяваща им преговори за коалиционно правителство, не бива да се обвързват с протестните партии, още по-малко с „Продължаваме Промяната“, защото така ще предизвестят недалечния още по голям срив на БСП.

Бюлетината с номер 33 е носител на стабилизация, но не на постигнатото през последните месеци, а на това, което ще постигнат от тук нататък. Обещава им бъдещи позитиви в личната година на ново начало за БСП, в месец на подчинение и в ден на стабилизация, но не даром, а при правилни действия.

ДПС

ДПС както винаги са верни на себе си, практични, не позволяват на емоцията да им бъде господар. Блестящ е хода им с издигането лидера на партията за кандидат-президент. Гласуването с един номер за парламент и президент и при добро насочване по места блокира шанса да бъдат машинно прехвърляни гласове от ДПС към други партии.

Личната година съгласно регистрацията на ДПС е на материални успехи и на кармична разплата с човека унизил достойнството на тези хора. Шансовете, както винаги са им добри, ще си вземат своето.

Бюлетината с номер 17 е носител на кармична разплата съвпадаща с влиянието на годината за ДПС. Месецът е на емоции, денят – на трудности, породени от странични фактори, което е знак да бъдат много наблюдателни, за да не загубят гласове отклонили се по виртуалния си път.

„ИМА ТАКЪВ НАРОД“

Бавно, но неизбежно върви към своя заник тази партия. Заради моментните астрологични компоненти все още не се очертава възможността да изпаднат под 4-те процента.

В лична година на стабилизация, в месец и ден също на стабилизация са внесени документите й за регистрация в ЦИК. Толкова вибрации на стабилизация са негатив, защото обвързват с миналото и лишават от бъдеще.

Мястото им в парламента няма да е водещо, а ако се включат в коалиция на „почтените“ неусетно ще се окажат извън политическия живот на България, което така или иначе ще се случи.

Бюлетината с номер 24 е вече четвърто повторение на стабилизацията, а това е сериозен негатив. Народа е казал- много хубаво, не е на добре, още повече когато бюлетината е теглена в ден на Съдбовно подчинение.

Коалиция „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“

ДБ съгласно композитната карта с коалиционните им партньори са в лична година на промени, които лъкатушат между положителни и отрицателни. Звездната карта на ДБ разкрива, че образно казано са пред избухване, ври и кипи в партията, воюват помежду си и накрая сами ще се самоунищожат.

Документите им са подадени за регистрация в ЦИК в лична, година, месец и в ден на глобална промяна, но заради ретроградния Меркурий ще бъде неочаквана и негативна.

Номерът им на регистрация е обвързан с изискването за стабилизиране на постигнатото, но ако то е разнобой, ще стабилизират единствено собствената си разруха.

Бюлетината с номер 30 предупреждава, че може да се окажат подведени от привидните им привърженици и да тръгнат към историята.

Коалиция „ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ!“

Астрологичната прогноза за тази коалиция е излишна. Нарочно някой да им беше вредил, по негативни астроаспекти нямаше да успее да им докара. По естествен път нямат шанса да присъстват в 47-ото НС. Възможно е чрез манипулиране на машините, ако някой прецени, че са удобна бройка за „почтените“.

Личната година на коалицията съгласно композитната дата между четирите партии е на трудности. Документите за регистрация са внесени по време на ретрограден Меркурий, в месец на трудности и ден на негативни промени.

Номерът на решението за регистрация увеличава отрицателните емоции, които заради деня на теглене влачат и непреодолими трудности.
Бюлетината е с номер 31. Отново са орисани на трудности от бюлетината, изтеглена в година на трудности, в месец на промени и в ден на негативни емоции, от които няма отърваване.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар