Home » Life Story » Алекс Богданска разплака мрежата: Бях готова за второ дете, а Дани ми заби нож в сърцето
Алекс Богданска разплака мрежата: Бях готова за второ дете а Дани ми заби нож в сърцето

Алекс Богданска разплака мрежата: Бях готова за второ дете, а Дани ми заби нож в сърцето

Алекс Петканова направи неочаквано разкритие, свързано с развода с Даниел Петканов – Лудия репортер. Двамата неочаквано се разделиха и вече не са заедно, което шокира феновете им.

Алекс вече се изявява с предишната си фамилия – Богданска, като тя призна, че решението за развода не е било нейно, а а на Даниел. Тя посочи, че в този момент дори е мислила за второ дете, но Лудия репортер неочаквано ѝ съобщил, че иска да се разделят.

Тя разкри следното:

„Решението за развода беше на Дани и аз просто трябваше да го приема. Това се случи в момент, в който си мислех, че съм готова за второ дете, дори правех планове. Този шок ми повлия зле и на психиката, и на самочувствието. Имахме разговори точно заради детето да не се случи, въпреки че човекът срещу мен имаше своите причини.

Аз съм израснала в здраво семейство – имам майка, баща, по-малък брат. Знам, че през годините родителите ми не са демонстрирали пламенната любов, каквато е била в началото, но са се запазили въпреки всичко. По тази причина аз никога нямаше да взема решението да се разведем, дори и да съм се чувствала зле. Щях да търпя стоически, но да ме крепи това, че семейството ми е цяло“.

След развода Алекс започнала да посещава терапевт, който дори я посъветвал известно време да остане сама. Тя признава, че в момента се отвращава от мъжете и предпочита да бъде сингъл, докато не зараснат раните ѝ.

Колкото до Даниел Петканов, упорито се говори, че той вече си има нова приятелка, която обаче не е известна в публичното пространство. Запознати около Дани и Алекс твърдят, че Лудия репортер се чувствал комплексиран от факта, че Александра е по-популярна от него и изкарва повече пари.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 3 Средна оценка: 4]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар