Home » Клюки » Александра от „Ергенът“ получила Ferrari
Александра от "Ергенът" получила Ferrari

Александра от „Ергенът“ получила Ferrari

Съвсем не е случайно решението на Александра да напусне най-гледаното романтично риалити „Ергенът“. Тя е жена с достойнство и дългогодишен опит за да се остави така нещата, както се развиваха в шоуто. Както знаем, тя отказа роза, заради това, че Виктор не се опита да я защити след грозната постъпка на Виктория.

В късното шоу на Цитиридис тя разказа подробности от живота си преди опита й да грабне сърцето на най-желания ерген в държавата. Тя разказа за десет годишно пребиваване в чужбина и как е преминала през различни перипетии, от миене на чинии до танцьорка в бар. Точно там среща първата си голяма любов шведа Фредик, за когото разказа „смешната“ история на тяхното запознанство.

Харесах една кола и се снимах пред нея и той ме гони и ме покани да се снимам вътре в колата и по-късно тази кола стана подарък за мен. Той е човек с потекло и семейството му трудно ме прие. Разделихме се защото бях млада и глупава, срещнах едно българско спортистче и много се влюбих и го оставих. Сега е женен за прекрасна жена. Изпуснах си шанса с него, но не съжалявам защото помъдрях благодарение на това.

Аз съм непоправим оптимист и това ме кара да опитвам отново и отново, да търся доброто в човека до мен, такава съм, заключи Александра за връзките си дотук.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар