Home » Коментари » Ако този коро Навирус бе оставен без ваксинация да премине, то той днес, в този момент щеше да е забравен, разнесен, отшумял
Ако този коро Навирус бе оставен без ваксинация да премине то той днес в този момент щеше да е забравен разнесен отшумял

Ако този коро Навирус бе оставен без ваксинация да премине, то той днес, в този момент щеше да е забравен, разнесен, отшумял

Факти.

1. Приемаме, че ко Вид 19 съществува. Заразен, опасен, гаден. Знам лично за протокола на лечението му, който отнесе не един и двама.

2. Преди години имаше свински грип, който доказано е по-заразен и взе повече жертви. Но, спомнете си, той за година време изчезна, стопи се, разнесе се по нормалния си път на всеки вирус. Нямаше паника, нямаше стрес, нямаше полудели.

Разсъждение.

Ако този коро Навирус бе оставен без ваксинация да премине, то той днес, в този момент щеше да е забравен, разнесен, отшумял.

С това вливане на някакви течности, се постигна ефекта на удължаване неговата циркулация, която дори сега е изкуствено, хилядократно надценена.

Да, жертви има, няма да отрека. Но, пак повтарям „протоколът за лечение“, той е смъртоносния, той засили ефекта, той вся страх, той направи на медиците белите престилки кафяви.

Съжалявам само, че съучастниците в това престъпление, ще се наложи да го изживяват и лично. След време.

Атанас Манушкин

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар