Home » Клюки » Синът на Иван Лечев вдигна сватба като от приказките в замък – ето младоженците и красивата бивша съпруга на Иван (Снимки):
Синът на Иван Лечев вдигна сватба като от приказките в замък - ето младоженците и красивата бивша съпруга на Иван (Снимки):

Синът на Иван Лечев вдигна сватба като от приказките в замък – ето младоженците и красивата бивша съпруга на Иван (Снимки):

Сватба като от приказките вдигнаха Иван Лечев и бившата му съпруга, Оля Маркес де Карденас (по-известна у нас като Оля Лечева от „Трамвай №5). Синът им,  Иван Лечев-младши , се ожени на цели две церемонии за красивата англичанка Тери.

Първата е била преди месец в Англия, където младоженецът живее от около 15 години.

Втората и по-пищна от двете се състоя на 3 юни в замък до Барселона (приказно красивия Castell de Sant Marçal.). Мястото е специално избрано, а на празненството са поканени гости от цял свят, които пристигат там с директни полети.

замък Барселона

Сватбата е в градината на замъка, а организацията на събитието е повече от впечатляваща – стилна украса, изискани ястия и напитки, шаферки с изящни рокли в екрю и шафери с жилетки в същия цвят и черни фракове.

Оля Лечева син

По време на официалната част, докато булката върви към олтара, Иван Лечев-старши свири Бах на цигулка.

Иван Лечев син сватба

Друг емоционален момент е, когато пускат записи с изпълнения на пиано на проф. Снежина Гълъбова и на цигулка на проф. Боян Лечев – родителите на Иван Лечев. Тяхна музика звучи и на първата сватба на младоженците.

Иван и Оля Лечеви

“Това беше специална почит към тях. Те бяха изключителни хора и много ангажирани с възпитанието на сина ни”, разказва Оля Маркес де Карденас, която отдавна е разделена с бащата на сина си, но са запазили приятелски отношения.

Иван Лечев със сина си

На сватбата Оля сменя няколко тоалета – изискан цикламен костюм, ослепителен син тоалет и шапка като истинска английска аристократка за самата церемония и удобна бяла рокля до коляното за партито след сватбата. Трябва да кажем, че изглежда разкошно и в трите.

Оля Лечева и Иван сватба

Роклята на булката е истинска феерия с красив, дълъг воал, който се спуска като водопад:

младоженци Лечеви

Иван Лечев-младши развива изключително успешен бизнес в Лондон, където завърши и висшето си образование. Той има собствена компания, която е в областта на информационните технологии. Съпругата му Тери, която вече носи фамилията Лечева, е партньор в друга компания, която е в същата сфера.

сватба Лечев-син

Младото семейство ще изкара медения си месец в Азия, като обиколят няколко държави, а за финална дестинация са избрали Малдивите.

Още снимки от красивото събитие и романтичния замък може да видите в галерията ни.

(Снимки: Фейсбук профила на Оля Маркес де Карденас)

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар