Home » Клюки » За първи път: Eмилия проговори за Денис Теофиков
За първи път: Eмилия проговори за Денис Теофиков

За първи път: Eмилия проговори за Денис Теофиков

„Денис Теофиков беше различен. Млад човек, много талантлив и изключително скромен. Повечето хора на неговата възраст са арогантни, но той беше много скромен. Дадохме му този шанс да участва в големи проекти с мен, той го оценяваше и беше истински щастлив“.

Това сподели певицата Емилия, която последните години направи изключително успешни и скъпи дуети с покойната млада музикална звезда Денис Теофиков, видя Нюз2.

„До ден днешен не мога да повярвам, че го няма“, тъгува Емилия по смъртта на Денис Теофиков.

„Смъртта на Денис преживяхме много лично, защото ние вече загубихме едно дете и Денис беше като наше дете. Дойде ни като гръм от ясно небе. В периода, когато разбрах, че се случи тази трагедия, бях бременна“, разкри Емилия.

Тя в момента е пуснала неиздавани дуети с Денис Теофиков посмъртно.

„Видяхме се с родителите на Денис Теофиков. Показахме им клиповете. Те си дадоха тяхното съгласие за новите песни. Много смирени хора. Желая им сила„, каза Емилия.

Певицата се похвали, че се чувства много обичана със съпруга си Жорж Бахур.

„Аз съм много обичана. Жорж много ме обгрижва, обича и помага за всичко и то се случва по-лесно. Жорж много пъти е казвал, че ако спра да пея, няма да се усещам по същия начин и да съм същата. За съжаление нашата професия се премести по клубовете и късните часове.  Много ми е хубаво да ходя на участие, особено сега, когато имам много хубави песни“.

„Откакто съм родила, никъде не сме ходили и мръднали. Бързо спя, бързо ям, бързо се къпя, всичко днес се върти на бързи обороти. Всяка една майка е минала през това нещо. Когато човек се организира и знае какво му предстои, нещата се случват. Имам време за детето си. Даже кърмя в момента. Ходя по участия. С Жорж се грижим много за нея“, сподели Емилия. News2.bg

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар