Home » Свят » „Пир по време на чума“. Предсказанията на Ванга за 2022 година
"Пир по време на чума". Предсказанията на Ванга за 2022 година

„Пир по време на чума“. Предсказанията на Ванга за 2022 година

Всички се чудят какво ще се случи през 2022 г. А щом въпросът се отнася до бъдещето, тогава трябва да потърсим помощ от гадателите.

Предстои 2022 г. и ние предлагаме да надникнем в нея – ето какво е видяла Ванга за този период от живота ни.

Коронавирусът през 2022 година

Ванга не е казала нищо за болестта и епидемията през 2022 г. Това може да означава, че ситуацията няма да се промени по никакъв начин или няма да се промени твърде драматично. Трудно е да се правят някакви точни прогнози, така че да се надяваме на най-доброто, защото има възможност всичко да стане по-стабилно.

„Пир по време на чума“

Според други гадателката все пак е коментирала пандемията. „Неизвестна по-рано на науката болест ще дойде в началото на третото хилядолетие – или от Изток, или от Африка… Ще има пир по време на чума“. Лесно е да се досетим, че става дума за новата коронавирусна инфекция, която дойде от Китай и засегна цялата планета.

Светът през 2022 година

Ванга по същество давала своите прогнози за големи политически събития, войни. За 2022 г. тя казала следното: „Световна война, но не тази с експлозиите, а тази в главите на хората. Хората ще спрат да се доверяват един на друг, така че ще трябва да намерят някой, на когото могат да се доверят.“ Това може да се тълкува като голям раздор, както и като стремеж за търсене на нови авторитети.

През тези дванадесет месеца всички ние ще се опитаме да търсим лидер, който да ни даде вяра в най-доброто и да ни помогне да разберем към какво трябва да се стремим. Бъдете изключително внимателни, защото лидерите могат да бъдат фалшиви. Можем да говорим за библейския край на света с идването на Сатаната под формата на фалшив Месия.

Финансовите въпроси

Пророчицата казала, че „хората ще станат приказно богати без пари“. Изследователите смятат, че става дума за електронните пари. И по този начин човек, който дори не държи нито една банкнота в ръцете си, може да бъде приказно богат.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 4 Средна оценка: 4.5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар